به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، علیرضا زاکانی امروز در جمع دانشجویان انجمن اسلامی دفتر تحکیم وحدت مشهد، در پاسخ به این سوال که نقش شما و اصولگریان در تصویب 20 دقیقهای مجلس چه بود؟ گفت: این را بدانید که برجام در هیچ جای جمهوری اسلامی ایران تصویب نشده است، مقام معظم رهبری بلکه شورای امنیت ملی و دولت آن را با شرایطی پذیرفتهاند.
وی تصریح کرد: من در کمیسیون برجام مجلس نهم متولی بررسی برجام بودم، بعد از 40 روز بررسی گزارشی در این خصوص ارائه کردم که منطق درستی داشت، لذا اصولگرایان و اصلاحطلب جرات نقد این گزارش را نداشتند و دیدیم که امروز مواردی که در گزارش کمیسیون برجام به آن هشدار داده شده بود، محقق شده است.
نمایند سابق مجلس در خصوص اینکه برجام چگونه در عرض 20 دقیقه در مجلس نهم رای آورد، افزود: مجلس هشتم، نهم و دهم به سه جزء تقسیم میشود که یک جزء آن لاریجانی، جزء دیگر اصولگرایان و جزء سوم دولت میباشد.
زاکانی بیان داشت: رئیس مجلس بر اساس صلاح دید خود عمل میکند مثلا در زمانی که کاندیدای ریاست مجلس شده بود، خود را اصولگرا میخواند.
وی خاطرنشان کرد: لاریجانی در موقعی که قرار بود، مجلس هشتم به برجام رای دهد، به سمت دولت رفت و به این ترتیب آرای نمایندگان یکپارچه شد و برجام در مدت 20 دقیقه رای آورد و اعتراض ما هم نسبت به این موضوع فایدهای نداشت.
نمایند سابق مجلس ابراز داشت: زمانی که برجام در مجلس نهم رای آورد، زمینه برای انسداد مجلس وجود داشت که این اقدام را انجام ندادیم، چون کار درستی نبود علاوه بر این مقام معظم رهبری پیام دادند که هرجای برجام نقص داشته باشد جبران میکنند که بعد 9 ماده به آن اضافه کردند.
زاکانی تاکید کرد: دولت این 9 ماده که مقام معظم رهبری به برجام اضافه کردند، را رعایت نکرد و همچنین از سوی لاریجانی و دوستانش تخلفاتی در زمینه برجام اتفاق افتاد.
وی در ادامه سخنان خود در خصوص انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم با اشاره به اینکه دولت یازدهم، یک دولت شکست خورده است، گفت: به نظر من در صورتی که جامعه دانشجویی و نخبه کشور به وظیفه خود درست عمل کنند، دولت روحانی در انتخابات آینده رای نخواهد آورد.
نمایند سابق مجلس با بیان ایننکته که طرفداران دولت یازدهم نیز اقرار کردهاند، در صورتی که محبوبیت دولت در میان مردم به زیر 30 درصد برسد، روحانی در انتخابات آینده رای نخواهد آورد، متذکر شد: در حال حاضر میزان این محبوبیت دولت در جامع به 27 درصد رسیده است.
زاکانی بیان داشت: چون طرفداران دولت میداند که کار خراب شده است، میبینیم که در رسانههای خود کلید عبور از روحانی را زدهاند و بدنبال جاگزینی برای او میباشند و همچنین شعار مبارزه با فساد میدهند.
وی در پاسخ به این سخن که روحانی در دوره انتخابات ریاست جمهوری یازدهم ابتدا کلماتی مانند جنگ و رفاه را بیان میکرد، امروز جنگ و صلح را بکار میبرد و فردا ممکن است که جنگ آسان و جنگ سخت استفاده کند، گفت: دوگانگی بین مقاومت و سازش غلط بود، چون که این دوگانگی بر ضد منافع انقلاب اسلامی است و اثرسوئی نیز برای کشور بدنبال دارد.
نمایند سابق مجلس تاکید کرد: بحث مقاومت، ملی است و به رای گذاشتن آن در بین مردم غلط است، به این دلیل که رفاه را این دولت نمیتواند ایجاد کند و نه میتواند مانع جنگ شود بلکه اقتداری که در داخل کشور و منطقه ظهور میکند، مانع جنگ میشود و رفاه شکل میدهد.
زاکانی در خصوص فسادهای ایجاد شده در کشور بیان داشت: فساد چپ و راست نمیشناسد و در هرکجا عنصر فاسد میتوان دید؛ اما سطح فساد متفاوت است مثلا برخی از فسادها کوچک میباشد.
نمایند سابق مجلس افزود: برخی خیلی شیک فسادهای هزار میلیاردی انجام میدهند؛ اما توجه داشته باشید که فساد در هیچ دولتی به اندازی سه سال دولت یازدهم توسعه و سازمان یافته نبوده است.
وی خطاب به دانشجویان تاکید کرد: وظیفه من وشما اینکه در مقابل این فسادها بایستیم، من در دولت قبل و دولت یازدهم چندین بار به خاطر پرداختن به این مسائل به دادگاه رفتم. چون مستندات موثقی در این خصوص ارائه کردم، محکوم نشدم.
نمایند سابق مجلس در ادامه سخنان خود با بیان این مطلب که جبهه انقلاب نمره خوبی نمیگیرد، گفت: البته به جزء یک مدت کوتاه در یک دوره این جبهه در دیگر دورهها زمینه برای خدمت نداشت، مثلا در مدت کوتاه ریاست جمهوری مقام معظم رهبری، کسانی دولت را اداره میکردند که مسیر غلطی را میرفتند و به این دلیل رهبری زیاد به دولت نمیرفتند.
زاکانی گفت: احمدی نژاد از همان سال اول ریاست جمهوری راه خود را از جریان انقلاب جدا کرد و حتی نظر به تغییر اعضای خبرگان رهبری داشت، او برای همه موضوعات نقشه کشیده بود، روحانی هم امروز مسیر خودش را میرود.
وی تاکید کرد: جبهه انقلاب در حوزه سیاسی کوتاهی کرده است و این باعث ایجاد مشکلاتی برای مردم و کشور شده است.
زاکانی در ادامه سخنان خود با اشاره به این موضوع که ولایت فقیه، مسئولان، نخبگان و خواص و مردم در قبال انقلاب و جامعه وظایفی دارند، گفت: پیروزی انقلاب اسلامی و اتفاقات بعد از آن نشان میدهد، امام راحل و مقام معظم رهبری وظایف خود را در حد عالی انجام دادهاند.
نمایند سابق مجلس بیان داشت: مردم ایران نیز با وجود نارضایتی از مشکلات اقتصادی، فقر، بیکاری، بروکراسی ادارای و غیره وظایف خود را خوب انجام دادهاند؛ اما جایگاه مسئولان کشور دچار مشکل شده است .
وی ابراز داشت: فقدان برنامه در بعد از انقلاب اسلامی شرایطی ایجاد کرد و مسئولان را به سمتی برد که نتوانستند، وظایف خود را بشناسند و از آنها خوب استفاده کنند.
زاکانی خطاب به دانشجویان به این مطلب که باید رقابت و واگرای میان مسئولان کشور را به سمت همگرایی و رفاقت ببریم، اشاره و خاطرنشان کرد: قوای سه گانه رقیب یکدیگر نمیباشند، بلکه برای خدمت به مردم بهتر است که یار یکدیگر باشند.
نمایند سابق مجلس خاطرنشان کرد: مسئولان کشور باید از وادادگی به دشمن نیز پرهیز کنند در این صورت جمهوریت در مسیر موفقیت خود قرار میگیرد.
وی گفت: اصل 113 قانون اساسی منشاء این رفاقت مسئولان است، رئیس جمهور قادر است با استفاده از این اصل ظرفیتها را در جهت کارایی کشور جمع کند؛ اما این اصل تاکنون رعایت نشده است.
زاکانی به جایگاه نخبگان و خواص در انقلاب اسلامی اشاره و خاطرنشان کرد: سلسله بخشی، عمق بخشی و بصیرت افزایی جزء وظایف نخبگان است باید توجه داشت که پیوستگی بین مردم و مسئولان با اقدامات این گروه میسر میباشد که متاسفانه اقدمات خوبی در این 38 سال انجام ندادهاند.